Thursday 30 November 2006

Phew

Phew för att fysiken gick bra. Tack och lov. Vet inte vad jag hade tagit mig till om allt arbete jag lagt ner hade varit förgäves. Verkligen inte. Förmodligen hade jag blivit ledsen i ögat.

Det är trevligt att ha folk här. Liten frisk fläkt. Eftersom jag inte socialiserat särskilt mycket med andra, är jag knappast nödbedd när det kommer in nya folk i sammanhanget. Borde verkligen skaffa mig vänner...

Morgonen var förhållandevis lugn. Alltså; endast ett slagsmål med en gitarr inblandad, vilket ledde till trasiga strumpbyxor och tårar på två håll. Men hyfsat tyst i vart fall. De två senaste mornarna har varit smått kaotiska, sena väckningar, sent allting, panik. Skönt med lite struktur.

Imorgon får jag lön, och jag planerar att bränna den på Sloane Street. En trevlig shoppinggata. Dit ska jag dra. Ser mycket fram emot det.

För er som är intresserade kan jag meddela att jag nu kan sätta upp mitt hår. Har gjort en härlig tuperad variant idag. Kan även meddela att det är fullt möjligt att tupera allt hår, så att man får någon form av blont, rakt, afro. Lite skoj om man inte har mycket bättre för sig.

So long for so long.

2 comments:

Anonymous said...

Kära Sara! Kul att det gick bra på fysiken! Här hemma är det inte så kaotiska morgnar med bara ett barn. Det var värre förr! Idag är jag ledig och ska städa och ta fram julgardiner mm. Kram Mamma.

Anonymous said...

Hej käraste! Bra att du ordnade detta. Är lite nyfiken, har du mvg i både a och b-kursen nu, eller är det "bara" b-kursen som är klar? Duktig är du i vart fall! Vet du vad?! Jag har börjat tävla i Bowling. Haha, det är som ett skämt, men vi har skitkul. Alla tjejerna i klassen tävlar i ett korplag under det självklara namnet BBB (Bowling Bible Babes)! Stor puss